Jag kandiderar

Nu är det officiellt! Jag kandiderar i valet av kongressombud till den socialdemokratiska partikongressen i november. Socialdemokraterna i Göteborgsområdet ska utse nio ombud och vi är 34 kandidater. Nu är det upp till de socialdemokratiska medlemmarna i Ale, Alingsås, Härryda, Lerum, Lilla Edet, Kungälv, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö att välja sina ombud.

Jag tycker att socialdemokraternas nedåtgående stöd de senaste 20 åren måste vändas uppåt. Jag möter många väljare som säger att de är socialdemokrater, men undrar om Socialdemokraterna är det.

Sverige måste bli ett mer rättvist land där sjuka inte tvingas söka jobb, där det byggs bostäder människor har råd att bo i, där skolans viktigaste uppgift är att utbilda inte att gå med vinst och där en grön omställning av produktion och livsstil både räddar miljön och skapar nya jobb.

Socialdemokraterna måste säga det vi menar och mena det vi säger. Det hoppas jag kunna bidra till på Partikongressen.

Senast den 23 maj ska en medlem ha betalat sin medlemsavgift för att vara röstberättigad. Valet sker mellan måndag den 7 juni till söndag den 20 juni. Omröstningen sker digitalt eller i lokal. Alla medlemmar kommer att få ett utskick från partidistriktet med praktisk information.

Information om samtliga 34 kandidaterna hittar du på Socialdemokraterna i Göteborgsområdets Hemsida>

Är du inte medlem i Socialdemokraterna men vill bli det och kunna delta i kongressombudsvalet så KLICKA HÄR>

facebook Twitter Email